20.04.2014 - 21:17 |
Последна промена пред 2 мин 30 сек

Вести

 • Јас зборувам со јазикот на соработката, а не со јазикот на омаловажувањето. Зборувам и мислам на сплотеност и заедничка работа, за подобрување на животот на секој наш граѓанин. Затоа велам, кога се работи за Македонија се работи за заеднички цели. Само со соработка меѓу институциите, меѓу власта и...

 • Голем пожар избувнa денеска во холандскиот национален парк „Хоге Велуве“, кој се наоѓа на околу 65 километри источно од Амстердам.Според локалните власти, пожарот, чие гаснење го отежнува силниот ветер што дува во регионот, досега уништил околу 350 хектари површина од овој најголем национален парк...

 • Од памтивек останала максимата дека “занаетот злато вреди”, но, новите технолигии како се повеќе да ја побиваат оваа вистина, ставајќи го занаетчиството во втор план, освен за оние најупорните, кои како “последни Мохиканци” се обидуваат да му пркосат на новото време, на новите предизвици....

Курсна листа

 • EUR 61,68
 • USD 44,52
 • GBP 74,83
 • AUD 41,62
 • CHF 50,66
 • CAD 40,44
 • JPY 43,57
 • DKK 8,26
 • NOK 7,45
 • SEK 6,77