Спорт

  • Првиот човек на ФИФА , Сеп Блатер денеска и официјално поднесе кандидатура за претседателската функција во светската фудбалска организација.Рокот за поднесување на кандидатурата за конгресот на ФИФА во Цирих истекува во четврток .Изборот е закажан за месец мај а за главен противкандидат на 78...

Занимливости

  • Лоредана Чиву се сликала за романското издание на магазинот Плајбој а кога нејзиниот татко го дознал тоа, се самоубил.Нејзиниот татко најпрво ја избегнувал....а подоцна се обесил во нивната семејна куќа.-Го најдов како виси на греда во поткровјето. Никогаш нема да се опоравам од тој шок, раскажала...